Ce cadou de Craciun poti oferi unui lash artist? Partea a II-a.

curs genePerioada sărbătorilor este una extrem de aglomerată pentru tehnicienii extensii gene fir cu fir, fiind o perioadă în care aceștia muncesc foarte mult și simt că nu mai fac față cu programările. Pe lângă un scaun confortabil, un set de pensete și un curs online extensii gene, lash artist-ul din viața ta se va bucura cu siguranță și de unul dintre cadourile de mai jos:

1. Un umidificator
Tehnicianul extensii gene petrece majoritatea timpului înăuntru, în camera sa de lucru, astfel că uneori aerul poate deveni închis. În perioada sărbătorilor de iarnă acesta nu are foarte mult timp la dispoziție pentru a aerisi, astfel că un umidifactor poate fi folosit de acesta pentru purificarea aerului. Sigur va aprecia acest cadou frumos.
2. Un organizator
Un alt cadou pe care îl poți oferi unui lash artist ar fi un organizator pentru masa acestuia de lucru, în care acesta își poate pune extensiile de gene, adezivii, pensetele, accesoriile. Îl găsești în magazine sau librării și este un cadou care va fi foarte utilizat de către lash artist.
3. Un autocolant personalizat cu numele lash artistului
Acest cadou, pe lângă faptul că este foarte special pentru că este personalizat, poate însemna și validare pentru tehnicianul extensii gene din viața ta. Acesta se va simți foarte special să-și vadă numele scris pe unul dintre pereții din camera sa de lucru. De asemenea, și clientele vor avea senzația că au ajuns la un tehnician profesionist când vor observa acest autocolant.
Alege unul dintre aceste cadouri frumoase și unice pentru tehnicianul extensii gene din viața ta. Sigur le va aprecia și va simți că aceste sărbători sunt mult mai speciale.

Lasă un comentariu